Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Meblomix. Zakład stolarsko - tapicerski. Stawicka I.

Zawód: stolarka budowlana Stolarz 
Adres: Wielkopolskie, 62-302 Węgierki Kasztanowa 14
Telefon: 614350708
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 12% pozytywna 1x 7x

Jakość usług: 0% wysoka 1x 4x
Terminowość: 0% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 0% niskie 1x 2x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 3379
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Meblomix. Zakład stolarsko - tapicerski. Stawicka I.

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma nie realizuje umowy z klientem , wymaga wpłaty 30 % wartości , nie wykonując zlecenia . Jest to forma kradzieży . Na pewno zgłoszę to do organów ścigania ale zdaje sie pan zna przepis o małej szkodliwości czynu .Do dnia dzisiejszego nie otrzymałem przedmiotu umowy , a zlecenie zostało złożone 21 września .Żadnej informacji i przeprosin o trudności z realizacją . Trzeba nazwać po imieniu przywłaszczającego cudzą własność , Meblomix tak się zachowuje .
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: bogdan dnia: 2017-10-23 15:24:47 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłem narożnik w tej firmie. Historia przebiegała tak: po zamówieniu, oczekiwanie 3 tyg. po czym otrzymałem telefon że sofa zostanie przywieziona za dwa tygodnie A w dniu dostawy otrzymałem informacje że sofa nie zostanie wykonana z powodu L4 osoby która miała ją wykonać!!! Wniosek- mają klientów w D... i to bardzo głęboko!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: arnoldo102 dnia: 2017-03-27 17:36:19 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłem narożnik 27 lutego 2015 dzisiaj jest 13 kwiecień 2015 narożnika nie ma, od trzech tygodni próbuje się dodzwonić, ale nikt nie odbiera telefonu, nie odpowiada na e-maile. Gwarantowany czas realizacji ok 3 tyg. Pan Ł.Bednarek-chyba właściciel zakładu tapicerskiego z Węgierek dalej oszukuje ludzi, tylko pod inna nazwa firmy.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: Kazik dnia: 2015-04-13 09:17:00 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłem narożnik i oczywiście wszystko ładnie bedzie super Okazało się że 2 miesiące póżniej dostarczono Dałem puy do obicia i od tej pory ślad zaginął i kontakt się urwał NIE ODBIERA telefonu Jak udało się kiedyś dodzwonić to szefa nie ma ale zapewniano że oddzwoni i 2 miesiąc nie oddzwania i nie odbiera telefonu
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kacperek dnia: 2014-07-04 09:40:52 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Brak uzyskania reklamacji. Szajskie materiały
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: koko dnia: 2012-08-15 21:59:36 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wypoczynek nie zgodny z opisem! odwrotnie wykonany! nie nadajacy sie do użytku zrobiony po partacku!!! nie polecam od ponad 3 miesiecy proszę o reklamacje, nikt nie odbiera telefonu, sprawa trafila do rzecznika , w odpowiedzi na pismo Rzecznika nawet właściciel skłamał że ja źle zamówiłam pomimo dowodów zamówienia,
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 2012-04-17 13:53:35 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na początku stycznia zamówiłam narożnik ....pierwszy termin dostawy był na początku lutego następny pod koniec lutego... później właściciele przestali odbierać telefony chyba że z nowego numeru .... fatalny kontakt i bardzo nierzetelna firma ... dziś jest 6.04.2012 a ja nadal nie otrzymałam narożnika.... Koszmar ....nie polecam nikomu....
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 2012-04-06 20:54:55 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wypoczynek nie zgodny z opisem!!! odwrotny!! nie nadajacy sie do użytku zrobiony po partacku!!! nie polecam od 2 miesiecy proszę o reklamacje, nikt nie odbiera telefonu, sprawa trafila do rzecznika i do sadu
Terminowość: Zła
Obsługa reklamacji: nie ma zadnej obsługi
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2012-03-30 10:58:06 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją