Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Drew-Remsz. Usługi stolarskie

Zawód: stolarka budowlana Stolarz 
Adres: Śląskie, 42-692 Boruszowice Armii Krajowej 4
Telefon: 322841125
Adres e-mail: drewremsz(małpa)poczta.fm
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 72% pozytywna 13x 5x

Jakość usług: 84% wysoka 11x 3x 2x
Terminowość: 64% bez zastrzeżeń 9x 2x 5x
Ceny usług: 50% niskie 4x 5x 4x
Ilość opinii w serwisie: 18
Ilość odsłon profilu firmy: 3889
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Drew-Remsz. Usługi stolarskie

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo konkretna firma zna się na tym co wykonuje,i wykonuje to z profesjonalizmem.Firma godna polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klient Sielanka dnia: 2019-04-12 09:29:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłem altanę i huśtawkę w tej firmie i muszę przyznać że jestem zadowolony z ich wykonania .Przyjechał syn właściciela z dwoma pracownikami i sprawnie wykonali pracę .Cena odpowiednia.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Grzegorz Kasiora dnia: 2018-05-06 11:35:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiony domek ogrodowy wykonany solidnie, terminowo. Firma godna polecenia
Opinia dodana przez: klientka z Tarnowskich Gór dnia: 2017-09-29 17:00:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłem wykonanie altanki wraz z tarasem na mojej posesji. Montaż wykonano bardo szybko, bo w czasie jednej dniówki. Altanka wygląda tak jak sobie to zaplanowałem , a także z kilkoma ulepszeniami zrobionymi przez firmę. Bardzo solidna i szybka robota. Materiały super. Bardzo jestem zadowolony i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klient ze Zbrosławic dnia: 2017-09-14 22:07:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pod wpisami o orginalniści i fachu wykonaia wyrobów z drewna podpisuję sie dwoma rękami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klienkta ze Świerklańca dnia: 2017-03-29 11:47:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma szybko i rzetelnie wykonaała swoja usługe,Ja jestem zadowolona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: klientka przeczyce dnia: 2016-07-18 15:09:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykonanie domku narzedziowego godne poleceniu.Z czystym sumieniem moge polecić ta firme
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2016-03-14 12:32:30 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma po trzech miesiacach stwirdzila, ze nie wykona zlecenia.Zaliczki rowniez nie chce zwrocic kompletna porazka.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Polonia dnia: 2015-10-23 18:57:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Projekty P.Brońca i fantazja oraz wykonanie tego przez syna Przemka jest godna Podziwu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wdzięczna klientka dnia: 2015-03-12 21:23:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie zgadzam sie z opiniami ponizej,poniewaz zamówiłam w tej firme 2 rzeczy tj altank oraz hustawke i jestem bardzo zadowolona z wykonania takze z terminu,poniewaz montaz odbyl sie tydzien przed terminem,wiec takze śmiało mogę polecic ta firme
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Zadowolona klientka dnia: 2014-04-01 09:46:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: konkretna firma która robi super wyroby drewniane, altankę mi super zrobili w dostępnej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wyżgoł dnia: 2012-07-14 17:16:17 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wyjątkowo niepoważna firma, zgłosiłam się do niej osobiście, właściciel polecił wysłać zapytanie mailem, maile niestety odbiera córka, która albo ich nie czyta, albo je olewa. Po czterorokrotnym wysłaniu prośby o wycenę domku ogrodowego i balustrady, z powodu braku jakiejkolwiek odpowiedzi, pozwoliłam sobie zadzwonić do właściciela, lekko zszokowany poprosił córkę do telefonu, która po rozmowie ze mną od razu zablokowała dostęp do konta mailowego. Myślę, że córka niebawem postawi ojcu firmę w stan upadłości, a szkoda, bo rzeczy są ładne. Ja muszę teraz szukać innej firmy, choć tą mam pod nosem, płacić za daleki transport itp. Szczerze mówiąc to moje pierwsze takie doświadczenie, kiedy firma nie chce zarobić na kliencie. SZOK!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: juliaart dnia: 2012-07-13 15:27:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Śmiało mogę polecić tę firmę.Produkują naprawdę piękne solidne altanki i domki ogrodowe.Rzetelni specjaliści dbają o szczegóły,elementy wykonane są starannie.Niewygórowane ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: KLIJENT dnia: 2012-01-25 16:03:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fachowcy dobrzy, wyroby piękne, ceny są przeciętne, obsługa też dobra
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: dobra
Opinia dodana przez: anna wysocka dnia: 2011-08-04 20:25:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja tam nie mam zastrzeżn do tej firmy schody mi z dębu zrobili fachowo, ze az byłam sama zaskoczona cena była nie mała lecz warta tej ceny,co do terminu to nie było problemów. Umawialismy sie na listopad , a jak przyszło do terminu to ino dogadalismy sie w który dzien bedą i byli.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krystyna z Gliwic dnia: 2011-08-01 20:01:04 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze odradzam firmę DREW REMSZ z Boruszowic. Pan właściciel jest osobą zakłamaną, kompletnie nie szanuje klienta. Nie trzyma się terminów, zwodzi klientów obiecankami i jest niesłowny!!!! Kasuje niemałe pieniądze za usługi, a jakość materiałów jest kiepska więc fachowiec z niego żaden !
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-07-02 22:19:39 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Drew-Remsz. Usługi stolarskie - stolarz śląskie , Boruszowice Armii Krajowej 4 , 42-692 Boruszowice Tel.: 322841125 , e-mail: drewremsz@poczta.fm Poziom obsługi klienta z epoki PRL-u. Niesolidni. Brak terminowości, szacunku dla czasu klienta i jego pieniędzy. Firma nastawiona tylko na jednorazowe zlecenie u klienta i maksymalizację zysku. Opcja napraw gwarancyjnych u właściciela firmy praktycznie nie istnieje. Realizuje równolegle kilka zleceń tymi samymi pracownikami. Szef ukrywa się przed klientem lub udaje chorego. Skansen nic nie mający wspólnego z utrzymaniem wysokich standardów jakości obsługi klienta z jednocześnie bardzo wysokim poziomem cen za wykonane usługi. ABSOLUTNIE NIE POLECAM chyba, że ktoś szuka wrażeń i adrenaliny w kontaktach z biznesmenami z poprzedniego systemu. USŁUGOBIORCA
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: praktycznie taka opcja nie istnieje
Opinia dodana przez: USŁUGOBIORCA dnia: 2011-01-20 15:20:50 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z pełną odpowiedzialnością ostrzegam przed korzystaniem z usług tej firmy. W kwietniu br./ bardzo zależało mi na czasie / złożyłam zamówienie na wykonanie płotu oraz innych drewnianych przedmiotów. Wpłaciłam zaliczkę a konto mających zostać zrealizowanych prac i ......... na tym pozostało. Kontakty telefoniczne polegały na podawaniu coraz to innych terminów przyjazdu na pomiary / straciłam kilka dni, nie mogąc ruszyć się z domu w oczekiwaniu na wykonawcę /.Kiedy już dość miałam bez sensownego wydzwaniania, zaczęłam pisać, najpierw e-maile, potem listy pocztą tradycyjną. Na żaden nie dostałam najmniejszej odpowiedzi. Część prac wykonał w końcu inny wykonawca. Właściciel Drew-Remszu nie skontaktował się ze mną ani razu !!!! Nie otrzymałam również zwrotu zaliczki!!! Mamy 19 listopada, 7 miesięcy minęło od złożenia zamówienia. Daleka jestem od wyrażania na forum tak złych opinii o innych ale przypadek firmy Drew -Remsz jest potrzebą ostrzeżenia innych klientów przed tak niesolidnym wykonawcą.
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: Oszukana Klientka dnia: 2010-11-19 12:58:21 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją