Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Dianarex. Stolarstwo

Zawód: stolarka budowlana Stolarz 
Adres: Śląskie, 41-300 Dąbrowa Górnicza Stalowa 9
Telefon: Fax: 0322611867
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 81% pozytywna 9x 2x

Jakość usług: 80% wysoka 8x 2x
Terminowość: 80% bez zastrzeżeń 8x 2x
Ceny usług: 66% niskie 4x 3x 2x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 2565
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Dianarex. Stolarstwo

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Schody wykonane bardzo starannie,w terminie, montaż bez zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jak dnia: 2017-12-22 21:36:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: FIRMA GODNA POLECENIA. SZYBKO, SOLIDNIE, TERMINOWO.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ROMAN dnia: 2016-12-09 21:31:04 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamawiałem dębowe parapety zaznaczając, że parapety będą sprawdzeniem kompetencji i doświadczenia. Jako, że lubię współpracować z osobami kompetentnymi to w późniejszym okresie w grę wchodziły schody wewnętrzne, balustrady, drzwi oraz drewniane tarasy czyli nie małe zlecenie. Już sama wycena doprowadziła moją cierpliwość do ostateczności. Parapety zamówiłem z montażem ( zlecenie 1,5 miesiąca wcześniej ). W między czasie właściciel miał pojawić się na miejscu aby dobrać kolor do okien. Minął miesiąc - zero kontaktu mimo moich interwencji - kiedy udało mi się dodzwonić - Pan stwierdził, że zapomniał i tak właściwie w ogóle mu nie zależało. Dlatego ostrzegam osoby, które chcą mieć usługę na wysokim poziomie przed takimi pseudo przedsiębiorcami! Nie polecam całkowicie!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Arkadiusz dnia: 2016-10-12 14:41:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem z usług zakładu stolarskiego Dinarex i jestem bardzo zadowolony, usługa wykonana rzetelnie i solidnie, gwarancja jakości i staranności. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Waldek dnia: 2012-08-10 08:37:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem z usług firmy diana-rex.Bardzo solidna i rzetelna firma.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ryszard dnia: 2012-02-27 21:35:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałem z usług tej firmy i jestem bardzo zadowolony. Dziwią mnie negatywne opinie, pewnie to konkurencja próbuje rzucić złe światło.Jakość materiałów, wykonanie i terminowość na wysokim poziomie.Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marian dnia: 2012-01-25 00:21:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam z czystym sumieniem, wszystko w terminie i wykonanie na najwyższym poziomie. Ceny jak na standard schodów niskie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Elżbieta dnia: 2011-08-07 22:09:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam tą firmę.zamawiałem w tej firmie schdy jestem bardzo zadowolony z ich wykonania są ładne i solidnie wykonane. firmę tą polecili mi moi znajomi którzy też tam zamawiali schody i są zadowoleni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: jurek dnia: 2010-03-15 17:45:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma jak najbardziej godna polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja:-) dnia: 2010-02-17 18:04:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: świetna firma, fachowa obsługa, dokładna
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: terminowa i rzetelna
Opinia dodana przez: gość dnia: 2009-11-12 19:56:10 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: niesolidna firma
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: kacper dnia: 2009-07-16 22:47:53 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją