Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Taczanowska Ewelina, adwokat

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Wielkopolskie, 61-770 Poznań Paderewskiego 2 lok. 2
Telefon: 618523352
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 36% pozytywna 4x 7x

Jakość usług: 37% wysoka 3x 5x
Terminowość: 55% bez zastrzeżeń 5x 1x 4x
Ceny usług: 50% niskie 1x 4x 1x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 5947
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Taczanowska Ewelina, adwokat

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracuje z p.mecenas od dwóch lat a ponieważ sprawy są trudne podobnie jak ludzie i ich charaktery i łatwiejsze ja nie mam zastrzeżeń rzetelna terminowa i odpowiedzialna osoba .
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2019-01-10 23:02:07 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli chcesz wygrać sprawę to koniecznie zatrudnij tego adwokata swojemu przeciwnikowi procesowemu. Smaruje niedorzeczne pisma sądowe, myli fakty, przedrukowuje wątki z innych prowadzonych przez siebie spraw i później nic się kupy nie trzyma. Jeśli chodzi o sprawy rodzinne to tylko współczuć a najbardziej dzieciom. Lansuje się i swoje nikłe kompetencje na najwyższym poziomie - wręcz każdy uwierzy w jej czarodziejską różdżkę.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: umb dnia: 2017-07-01 09:19:16 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: sprawę rozwodową prowadzi fatalnie. W pewnym momencie zaczyna działać na korzyść strony przeciwnej. Po trzech miesiącach rozmów nie osiągnęła nic i przyjęła w 100% warunki mojego męża, wmawiając mi, że to najlepsze dla mnie. Była raczej sędzią niż obrońcą. Zmieniam pełnomocnika.
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: anna dnia: 2014-12-09 18:11:55 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest nierzetelna, sprawa ciągnie się długo, a ja nie wiem nawet jaki jest postęp w "prowadzonej" sprawie przez Panią "mecenas" Stanowczo nie polecam
Terminowość: Zła
Obsługa reklamacji: zły adwokat, nie polecam
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-07 17:08:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: doświadczenie ,fachowość, szybka reakcja podczas rozpraw sądowych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: na bieżąco.
Opinia dodana przez: M.Sz. dnia: 2014-01-30 21:26:35 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo nierzetelny adwokat!!! Strata pieniędzy i nerwów.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-15 13:39:47 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa sie wlecze, trudny kontakt, wlasciwie to tylko komplikuje zamiast pomoc. W sprawach rodzinnych nie polecam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: M.Ł. dnia: 2012-09-17 01:56:55 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ciężko się skontaktować, nie udziela konkretnych informacji, pobiera dodatkową opłatę za zapoznanie się z aktami a zapoznaje się z nimi pobieżnie
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 2012-06-22 20:23:19 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak ktos lubi przegrywać to polecam
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2012-01-02 11:54:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zawsze w kontakcie, szybko reaguje na zapotrzebowanie klienta, kompetentna, rzeczowa, fachowa wiedza
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-09-08 21:02:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: doskonały i skuteczny adwokat
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-07-20 22:18:41 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją