Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Pabian Edward, Pabian Tomasz. Kancelaria adwokacka

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Małopolskie, 31-506 Kraków Topolowa 24 lok. 5
Telefon: Fax: 0124230246
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 57% pozytywna 4x 3x

Jakość usług: 57% wysoka 4x 3x
Terminowość: 60% bez zastrzeżeń 3x 1x 2x
Ceny usług: 25% niskie 1x 1x 3x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 2759
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Pabian Edward, Pabian Tomasz. Kancelaria adwokacka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: profesjonalizm, fachowość doświadczenie wysoka kultura.Mec.Tomasz bardzo ciepły i życzliwy człowiek polecam K.W
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krystyna W. dnia: 2018-03-18 16:33:46 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozornie wydaje się, że fajnym facetem...Im dalej w las tym jednak ciemniej ,a zagadnienia z zakresu prawa karnego to WIELKA zagadka dla tego Pana i nie powinien się tym zajmować w ogóle. Niekompetencją i udawanym profesjonalizmem można ludziom/klientom bardzo zaszkodzić, zatem nie polecam tym wszystkim ,którzy mają, czy też mieli kolizję z prawem karnym. Jeszcze jedno ,na rozprawy należy przychodzić jak się bierze za to pieniądze...Alina
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Alina dnia: 2014-08-02 10:29:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy adwokat jakiego znamy. Do sprawy podchodzi z bardzo dużym zaangażowaniem i doprowadza ją wyczerpująco do końca. W naszym przypadku sprawa była prowadzona perfekcyjnie począwszy od odpowiedzi na pisma procesowe i na samym procesie skończywszy.Na każdym etapie postępowania byliśmy z mężęm poinformowani o postępie sprawy i przygotowani do rozprawy. POLECAMY z całego serca !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jagoda i Adam dnia: 2014-01-13 10:59:22 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma nikompetentna
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-03-27 22:40:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzeczowy, konkretny, zaangażowany
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2012-01-27 15:55:29 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałam dodać opinię o Panu Tomaszu. Otóż gdybym posłuchała co mi doradzał to mój Maż poszedłby siedzieć na minimum 14 miesięcy, a tak jest już po rozprawie, znalazłam innego Adwokata i za to co zrobił dostał tylko grzywnę!. Pan Tomasz udzielił mi błędnych informacji, wziął tylko 100zł za konsultację i tyle. Nie polecam tego adwokata, nie wiem czy mu sie nie chciało zajmować taką sprawą, bo brak wiedzy (tak elementarnej) to już naprawdę poważny problem.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dr dnia: 2011-12-04 13:36:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: KONKRETNY MECENAS
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2011-03-31 10:22:51 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją