Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kaczorowski Robert, adwokat. Kancelaria adwokacka

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 50-047 Wrocław pl. Muzealny 5 lok. 1
Telefon: 713421089
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 17% pozytywna 3x 14x

Jakość usług: 23% wysoka 3x 2x 10x
Terminowość: 35% bez zastrzeżeń 5x 2x 9x
Ceny usług: 25% niskie 3x 3x 9x
Ilość opinii w serwisie: 17
Ilość odsłon profilu firmy: 7717
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Kaczorowski Robert, adwokat. Kancelaria adwokacka

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan adwokat prowadził moją sprawę alimentacyjną.Przed rozprawą zapewniał mnie że dostanę to co chcę w 100% zapewniając że to prosta sprawa jak nie poszło po naszej myśli to kazał mi się cieszyć z wyroku i zaprosił za rok na następną sprawę kpina.
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: AGA dnia: 2015-06-22 00:38:50 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poszukuję biegłych sądowych oszkalowanych przez adwokata Roberta Kaczorowskiego, którego kancelaria znajduje się we Wrocławiu przy placu Muzealnym 5 lok. 1 oraz wszystkich innych osób pokrzywdzonych przez wyżej wymienionego. Proszę o kontakt na adres e-mail ekspert66@interia.eu Pozdrawiam.
Opinia dodana przez: ekspert66@interia.eu dnia: 2014-07-11 10:37:57 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawę z mężem przegraliśmy zupełnie niepotrzebnie (po sprawie inni prawnicy nam mówili że pan mecenas bardzo wiele spraw nie dopilnował i to był główny powód przegranej sprawy) - poza tym na sprawy wysyłał swoich aplikantów a sam był wiecznie nieuchwytny.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2014-04-07 13:32:16 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Kaczorowski był adwokatem mojej byłej żony w sprawie rozwodowej (przeciwko mnie). Ja sprawę prowadziłem sam (bez adwokata). Pan Kaczorowski to mierny adwokat. Sprawe ogólnie przegrał, na ostatniej, końcowej sprawie nie pojawił sie wcale - wysłał swoja aplikantkę. W pismach procesowych potrafił tylko lać wodę. Nawet moja była potem zmieniła adwokata na innego.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Maciek dnia: 2013-12-29 17:42:19 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie przychodzi na sprawę, arogancki, chamski, totalnie ignoruje potrzeby klienta ten człowiek nawet nie potrafi słuchać...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: żadna
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-02 12:29:17 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ZERO KULTURY I SZACUNKU DLA KLIENTA naciąga zwykłych ludzi, wiedząc, że od poczatku sprawa jest przegrana. Zero kultury, rozłącza sie w trakcie rozmowy unosząc się przy tym, spóźnia się na umówione spotkania, jest nierzetelny i opryskliwy, zmienia ceny w trakcie trwania sprawy w dodatku większość jego spraw jest przegranych
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: J.A dnia: 2013-06-04 22:58:14 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziwie sie ze osoba na takim stanowisku porafi tak bawic sie naiwnoscia prostych ludzi. Przez dlugi czas oczekiwania na sprawe,przeciagal specjalnie czas,nastepnie wyznaczona sprawa byla przelozona bo mecenas nie powiadomil drugiej strony mimo moich prosb. Nastepnie mnostwo obietnic, przez co bylo to na moja niekorzysc gdyz zalezalo mi na czasie, ciagle przyjazdy do kancelarii bo p. Kaczorowski nie mial czasu rozmawiac przez tel (jest badzo nie uprzejmy przez tel) Bylem totalnie splukany z pieniedzy na dojazdy gdyz bylem z poza Wrocl a odpowiedz jaka padala przez miesiace to "jutro zobaczymy" Na koncu oswiadczyl ze tak na prawde to nie da sie rozwiazac mojej sprawy i mnie pozegnal.Uwazam ze wiedzial o tym od poczatku. .. Bylo to moje pierwsze doswiadczenie, ze wzgledu ze mu zaufalem zaplacilem wysoka zaliczka za sprawe nie wypadalo mi zmienic adwokata. Co moge powiedziec to to, ze nigdy wiecej nie skorzystam z jego uslug.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: s dnia: 2013-01-29 20:37:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A ja nie narzekam. Moja sprawa została załatwiona szybko i sprawnie. Wynik pozytywny, choć przed panem Kaczorowskim dwóch innych adwokatów odmówiło mi poprowadzenia sprawy. Muszę jednak przyznać, że kultura osobista mogłaby być na wyższym poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-12 19:33:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo skuteczny adwokat, sprawa załatwiona szybko i po mojej myśli. Mogę polecić z czystym sumieniem!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: A. dnia: 2012-08-12 19:01:53 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zmienia zasady opłat za usługi w trakcie trwania procesu. Niesolidny i ciagle zabiegany. Szczytem nietaktu P. Kaczorowskiego jest to że na umówiony termin z petentem mówi ( godz. 12.00 ) - że jeszcze dzisiaj nic jeszcze nie jadł i nie ma czasu na dłuższą rozmowę. Zdecydowanie odradzam to biuro. .
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Sławomir Rudnicki dnia: 2012-08-01 10:11:43 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan adwokat powinien się udać na jakiś kurs dobrego wychowania i manier, kultura osobista zerowa, sprawę specjalnie przeciąga, żeby wyciągnąć jak najwięcej kasy, moja sprawa po odejściu od tego Pana trwała 3 miesiące, wcześniej pod jego pieczą sprawa trwała ponad rok i pan adwokat cały czas wmawiał nam, że to dlatego, że to skomplikowana sprawa i wyciągał rękę po kolejne pieniążki, a sumki sobie wołał takie że ho ho, nie polecam tego Pana, kłamie, oszukuje i ciąga za portfel a nic nie załatwia
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: ktos dnia: 2012-04-17 13:07:46 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo mało skuteczny adwokat ciągle nieobecny, oceniam jego pracę jako NEGATYWNĄ I BARDZO ODRADZAM !!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: marta dnia: 2011-12-16 15:41:25 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nierzetelny adwokat, niepoprawnie i nieściśle sporządza pisma-odpowiedzi do sądu nie mając nawet zamiaru przesłać też do drugiej strony czyli swojego przeciwnika adwokata. Niekompetentnie przesłuchuje świadków. Szkoda na niego pieniędzy, który szuka naiwnych by bez wysiłku wyłudić pieniądze. ODRADZAM!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Opinia dodana przez: dnia: 2011-11-15 10:21:00 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dużo obiecuje ale mało robi, nie pilnuje umówionych terminów i spotkań ciągle zabiegany za innymi sprawami, merytorycznie oceniam jego prace jako bardzo przeciętnego prawnika. Wszystkie prowadzone przez niego sprawy zostały przegrane (a podobno przy większej staranności można było je wygrać).
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-10-26 15:36:31 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Spawa prowadzona parę lat. Jak zrezygnowałem z usług Kaczorowskiego , to moja sprawa zakończyła się po ok 3 miesiącach, na moją korzyść. Oczywiście mecenas uznał , że to jest jego zasługa i żąda wielkich pieniędzy, jakie udało Mi się osobiście wywalczyć w krótkim czasie. Strasznie obiecuje i wprowadza ludzi w niepotrzebny stres.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-08-02 15:11:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem sprawę spadkową, której nikt nie chciał przyjąć do prowadzenia. Lekko zniechęcony trafiłem do kolejnej kancelarii, tym razem adw. Roberta Kaczorowskiego. Tutaj miłe zaskoczenie - zgodzli się. Sprawa zakończona na 100% po mojej myśli. Mogę tylko podziękować i polecić innym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek W. dnia: 2009-11-24 22:32:32 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dużo obietnic, ale niestety, bez pokrycia. Oczywiście przegrałem rzekomo wygraną sprawę, co okupiłem kolejnymi wysokimi kosztami. Cena za usługę, jak później się okazało, jedna z najwyższych na rynku. Pan Robert zawsze był zajęty czymś innym i z reguły nie miał czasu dla mnie
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: krzyś dnia: 2009-09-02 15:13:04 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją