Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Agnieszka Bliżanowska. WellDerm. Centrum Dermatologii i Kosmetyki Estetycznej

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Dolnośląskie, 53-653 Wrocław Inowrocławska 21 lok. 2
Telefon: Fax: 0717806626
Adres e-mail: rejestracja(małpa)wellderm.pl
Strona internetowa: www.wellderm.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 46x

Jakość usług: 100% wysoka 44x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 27x
Ceny usług: 100% niskie 7x 16x
Ilość opinii w serwisie: 46
Ilość odsłon profilu firmy: 3875
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Agnieszka Bliżanowska. WellDerm. Centrum Dermatologii i Kosmetyki Estetycznej

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Specjaliści z welldermu znają się na sztuce po prostu dlatego salon jest tak popularny (przynajmniej wśród moich koleżanek). Ostatnio zdecydowałam się na zrobienie permamentnego makijażu. Z końcowego efektu jestem zadowolona. Pani nie przesadziła i nie zrobiła też tego bardzo minimalistycznie. Ogólna ocena bdb.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sandra dnia: 2014-10-25 14:33:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robiłam sobie tam usta. Z efektu jestem zadowolona. Nie przesadzili. Wyglądam naturalnie. Dodatkowo lekarz mi wszystko wyjaśnił i jak czegoś nie wiedziałam to mi szczegółowo tłumaczył. Chyba dłużej rozmawialiśmy niż ten zabieg trwał. Na ponowną wizytę również wybiorę ten gabinet
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wiesia dnia: 2014-10-15 20:09:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam na mikrodermabrazji i usuwałam bliznę z dekoltu. Lekarze i w ogóle cały personel dbał o to żebym się nie stresowała zabiegiem, bo szczerze mówiąc to trochę panikowałam. Ale blizny prawie nie widać, mam to za sobą i cieszę się że zdecydowałam sie właśnie na ten gabinet.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ela dnia: 2014-10-06 18:41:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wykwalifikowani specjaliści i miła atmosfera. Czego więcej oczekiwać od takiej kliniki? Gorąco polecam. Szczególnie zabiegi z zakresu kosmetyki
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: sowa dnia: 2014-07-19 18:44:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna klinika, zabiegi robione profesjonalnie i w miłej atmosferze
Opinia dodana przez: dinka dnia: 2014-07-15 22:54:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, profesjonalizm i empatia w jednym. Z wellderm zawsze wychodzę zaopiekowana i czuję się kobieco!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Milena dnia: 2014-06-15 21:00:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do wizyty w Wellderm namówiła mnie córka. Nie żałuję. Wysoka jakość usług, przemiłe panie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Renata68 dnia: 2014-06-02 18:03:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kompeteni! Robię u nich regularnie zabiegi i jestem bardzo zadowolona, zawsze wychodzę dopieszczona i uśmiechnięta!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ninka dnia: 2014-05-30 00:25:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna klinika!Obsługa przemiła i wiele zabiegó do wyboru. Sama korzystałam z cavi lipo, zadziałało już po 3 zabiegu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dośka dnia: 2014-05-16 16:41:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Wellderm, regularnie chodzę na zabiegi i zawsze wychodze zadowolona, wypoczęta i zadbana. Szczególnie polecam mezoterapię, robiłam i zadziałało jak żadem zabieg wcześniej!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monia dnia: 2014-05-14 19:04:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam. Świetni specjaliści, przemiła atmosfera. Chodze do nich w Warszwaie na zabiegi i zawsze wychodzę zadowolona i zrelaksowana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: gabryśka dnia: 2014-05-05 22:05:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam, bardzo fajny zabieg cavi lipo. robiłam całą serię i efekty mnie samą zdziwiły, po pierwszym zabiegu - 2cm w udach w obwodzie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie wiem
Opinia dodana przez: durenka dnia: 2014-04-23 10:33:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Spotkałam się z panią Agnieszką w Welldermie :) I jest świetna w tym co robi, a do tego nieprawdopodobnie serdeczna. Dziekuje za mily czas
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Triki dnia: 2013-10-15 01:31:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rekomenduję WellDerm a szczególnie dr Bliżanowską. To profesjonalistka i świetny specjalista.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-20 13:51:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: teraz już wiem, że skóra może być piękna
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2013-08-09 12:21:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kompleksowość, profesjonalizm i rzetelność
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-07 14:36:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam panią doktor z pełnym przekonaniem!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2013-07-18 13:24:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 10/10 pod kątem fachowości
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: gość dnia: 2013-07-16 13:07:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam samego lekarza jak i centrum w ogóle :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-15 14:24:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakość usług.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2013-06-27 14:26:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem od lat pacjentką Pani doktor, teraz w Warszawie. Bardzo sobie cenię.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-18 11:06:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam centrum na Pięknej :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-10 15:09:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobry specjalista
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2013-06-07 15:14:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Świetny lekarz, świetny specjalista.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-24 15:17:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam bez zastanowienia!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: olka dnia: 2013-05-16 14:49:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pozytywnie, fachowo i kompleksowo. Wszyscy zauważają u mnie zmiany na lepsze. Bardzo sobie to cenię, wreszcie pozbywam się kompleksów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2013-05-14 14:50:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Duża zmiana na lepsze. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-22 12:08:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Specjalistka w 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-22 15:36:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Piękną 44, z zabiegów DermaPen.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Martyna dnia: 2013-03-13 15:57:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam dr Bliżanowską jako fachowca w swojej dziedzinie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mag. dnia: 2013-03-07 10:20:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka jakość usług jeśli można tak to nazwać, co więcej specjalistka którą darzę zaufaniem. :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Alina dnia: 2013-01-25 13:46:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalnie, poza tym bez opóźnień i ceny rynkowe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2013-01-18 14:51:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam WellDerm.Jestem pacjentką już od kilku dobrych lat i bardzo sobie chwalę. :))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: kowalska dnia: 2012-12-13 16:20:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani doktor jest w mojej opinii fachowcem.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: fachowo dnia: 2012-11-29 15:10:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: po raz kolejny same superlatywy :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-18 20:14:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm i przemiłe podejście do pacjenta, to mogę powiedzieć bez żadnych oporów o tym gabinecie i pani doktor. Jestem bardzo zadowolona z ust, które u niej robiłam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mona dnia: 2012-11-14 12:06:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W gabinecie Wellderm korzystałam z zabiegu Exilis, a ostatnio z mezoterapii nawilżającej. Oba wykonano bardzo profesjonalnie i po obu widoczne są efekty. Podejście do pacjenta po prostu świetne, oby więcej takich profesjonalnych gabinetów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-28 12:49:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Daję ocenę ogólną: pozytywna, chociaż tak naprawdę mogłaby być nawet wyższa. :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Karina dnia: 2012-10-24 15:15:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam i panią bliżanowską i samo centrum
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2012-10-12 14:17:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dopiero po 30 zaczęłam na poważnie myśleć o zatrzymaniu młodości, jak to się pięknie określa. Chyba w samą porę :) Polecam paniom i nie tylko paniom.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: amikowicz dnia: 2012-10-09 10:34:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam za sobą pierwszą wizytę i poważnie zastanawiam się nad mezoterapią dotleniającą. :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: gotik dnia: 2012-10-03 16:18:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam zabieg Radiesse. Robiłam go właśnie u dr. Polecam tę specjalistkę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: renata dnia: 2012-09-28 12:53:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry fachowiec, specjalista w swojej dziedzinie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Inga dnia: 2012-09-26 14:20:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobra lekarka nie mam żadnych negatywnych uwag czy spostrzeżeń
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Milena dnia: 2012-09-25 16:16:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Specjalistka, która doskonale zna się na swoim fachu. Powiększałam u niej usta i wyglądają świetnie, są proporcjonalne i wyglądają naturalnie. Jestem z nich bardzo zadowolona,
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marzenkka dnia: 2012-09-21 18:33:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem fanką medycyny estetycznej, to po pierwsze. Po drugie cenie osobę doktor Bliżanowskiej i podziwiam jednocześnie. Dobrym lekarzom po prostu się ufa i tyle.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: king a dnia: 2012-03-28 23:12:10 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją