Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Stenia. Salon fryzjerski. Grobosz J.

Zawód: Fryzjer 
Adres: Śląskie, 44-200 Rybnik pl. Wolności 16
Telefon: 324238395
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów

Ocena: 38% pozytywna 5x 8x

Jakość usług: 62% wysoka 5x 4x 3x
Terminowość: 50% bez zastrzeżeń 2x 1x 2x
Ceny usług: 33% niskie 2x 2x 4x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 2131
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Stenia. Salon fryzjerski. Grobosz J.

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To co dziś zrobiła mi uczennica z moją grzywką jest totalną katastrofą. Dziewczyna nie potrafi obcinać. Jestem Mega zła za nieprofesjonalność !!!
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wioleta dnia: 2018-02-13 11:12:39 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakość usług niska...usłyszałam "ze się nie da" zrobić koloru,a za miesiąc w innym salonie sie dało. Fryzjerki naburmuszone. I ogólny brud. Nigdy więcej!!!!
Jakość usług: Niska
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Diana dnia: 2015-07-26 20:56:30 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam, pracownice traktują uczennice jak niewolnice
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: zly dnia: 2015-03-02 18:06:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny salon ! godny polecenia miłe i uśmiechnięte fryzjerki zawsze dobrze doradzą!;))
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-16 20:03:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła i profesjonalna obsługa, fryzjerstwo na wysokim poziomie. Salon godny polecenia !
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-18 20:10:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super fryzjerki, zawsze dobrze doradzą, mila atmosfera, szczerze polecam! :))
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-17 10:51:45 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: po myciu włosów mokre ubrania,ale włosy nadal niezbyt świeże,roześmiane uczennice i nieprzyjemne fyzjerki
Jakość usług: Niska
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Pola dnia: 2013-11-22 13:36:57 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niektóre fryzjerki nie maja podejscia do klientów,
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-29 10:23:20 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zero profesjonalizmu,naburmuszona mloda fryzerka,ktora ciagle narzeka,a fryzura,nic tylko czekac az mi wlosy odrosna!!!!
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: sabina dnia: 2013-07-29 19:41:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mila obsluga,dobra kawka,fajne fryzjerki z przyjacielskim nastawieniem,lubie tam wracac
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: lady dnia: 2012-02-14 14:16:59 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z poniższą opinią.
Jakość usług: Przecięta
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-11-13 06:41:03 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: naburmuszone fryzjerki , fryzury takie sobie , drożyzna jak na tak niską jakość usług
Jakość usług: Przecięta
Opinia dodana przez: katarzyna dnia: 2010-06-03 13:27:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny Salon, miła i fachowa obsługa Gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2009-11-26 13:41:24 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją