Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Ola. Studio fryzur

Zawód: Fryzjer 
Adres: Mazowieckie, Pruszków Prusa 11
Telefon: 601316974
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów

Ocena: 73% pozytywna 17x 2x 6x

Jakość usług: 85% wysoka 17x 3x 3x
Terminowość: 80% bez zastrzeżeń 17x 2x 4x
Ceny usług: 75% niskie 12x 7x 4x
Ilość opinii w serwisie: 25
Ilość odsłon profilu firmy: 5818
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Ola. Studio fryzur

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie lubię chodzić do fryzjerów i kosmetyczek bo wiecznie marudzą. Musiałam podciąć włosy i poszłam do "OLI" i nagle szok, miłe babki i nie narzekały na moje słabe i zniszczone włosy tylko wzięły się do pracy. Rada dla innych, jeśli ktoś przychodzi ze zniszczonymi paznokciami to nie wolno się z tego śmiać ani gadać głupot tylko zrobić za co jest płacone, brawo "OLA"
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Eliza dnia: 2017-12-07 12:01:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakład fryzjerski OLA to super zakład!!!!!!!!!!! Fachowość, terminowość, profesjonalizm to cechy wyróżniające Salon!!!!! Myślę że KONKURENCJA zakładu OLI nie radzi sobie i stąd te komentarze i opinie, beznadzieja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Bardzo Zadowolona Klientka dnia: 2016-09-06 07:32:35 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja opinia jest beznadziejna. Wróciłam do domu z płaczem i fioletowymi włosami. Siedziałam tam 4 godziny i nawet wody mi nikt nie zaproponował. Było tyle ludzi że musiałam sie przypominać że czekam. Zero sprzątania po klientkach pełno włosów wszędzie nie czyszczone szczotki, mega masówka.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-01-13 07:38:32 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam zawsze maja obsowe z przyjmowaniem klientow. Czekalem 40 min aby dowiedziec sie ze jeszcze 2 osoby przedemna. Tak nie traktuje sie klientow
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Baba dnia: 2015-11-13 16:13:47 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zawiedziona podejściem do klienta . Na pierwszej wizycie koszt podcięcia i farbowania włośów 110 zł. Cyatat : JAk będzie Pani przychodziła częśćiej to ta cena taka zostanie Pomyślałam sobie w porządku. Przychodzę kolejny raz a tu 160zł. hmmm no cóż zaskoczenie.Bardzo mi się to nie podobało .Mam zasadę jak coś się mówi to trzeba się tego trzymać a nie korzystać bo już złapałam klientkę.
Opinia dodana przez: roszczarowana dnia: 2014-12-18 13:40:00 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po trzy osoby umówione na jedną godzinę. Prawie spóźniłam się na swój własny ślub. Zapisałam się na 12.00, a na fotelu usiadłam o godz.12.40. Wyszłam o 14.30, a ślub miałam o 16.00. Całe szczęście, że nie byłam umówiona na makijaż, bo na pewno bym się spóźniła. Fryzura zrobiona w pośpiechu , bo czekały kolejne klientki tupały nogami, a ja nie miałam już czasu czekać - nie spełniła moich oczekiwań - mimo dwukrotnego czesania próbnego. Nie polecam, absolutny brak szacunku dla czasu klienta. A dodatkowe nerwy w dniu ślubu bezcenne!
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: E. dnia: 2014-09-05 10:23:05 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tłok opóźnienia jedna fryzjerka zaczyna fryzurę a inna konczy.Zadnych propozycji odnosnie koloru cięcia mimo tego ze wyraznie dalam do zrozumienia ze chce cos zmienić. Pani fryzjerka wszystko robila w pospiechu bo miala juz kolejne klientki więc o prostowaniu włosów nie bylo juz mowy mimo tego ze powiedziałam ze prostuje włosy. Nawet nie zapytano.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: wiki dnia: 2014-05-24 13:47:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Olu, bardzo dziękuję za super fryzurę męża. Wczoraj któraś z pań u Pani w salonie obcinała mu włosy i mąż wygląda bardzo dobrze. Jakiś taki ładny się zrobił ;-) Bardzo polecam zainteresowanym!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadowolona żona dnia: 2014-03-14 08:11:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam wszystkich. Byłam ostatnio w salonie "Ola" i muszę podzielić się opinią, że mimo tego co piszą w nielicznych negatywnych komentarzach, wyszłam stamtąd bardzo zadowolona. Ładnie zrobione włosy,miła obsługa, fajny klimat w salonie - na pewno tu wrócę. Polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadowolona klientka dnia: 2014-03-11 08:26:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem bardzo zadowolona z uslug tego salonu mila obsluga fajna atmosfera bardzo lubie tam chodzic polecam pana Macka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-13 19:57:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Widzę, że konkurencja nie może poradzić sobie w wykradaniu klientów, normalnymi i uczciwymi metodami, dlatego posuwa się do podstępów. Żenada!! Salon Oli od lat cieszy się dobrą opinią i wysoką jakością usług, a kolejki ewidentnie to potwierdzają!!! Niech inni fryzjerzy się uczą i biorą przykład. Jestem ich klientką od lat i zawsze jestem zadowolona z efektu. Wiele moich znajomych też korzysta z ich usług!!! Pani Olu. Nie trzeba się przejmować tym co piszą i robić swoje!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renata dnia: 2014-02-11 21:53:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jako bardzo zadowolona klijentak zakladu Pani Oli nie zgadzam sie z opiniami ktore sa podane nizej.Od bardzo dlugiego czsu wraz z rodzina korzystamy z uslug Pani Oli i zawsze jestesmy zadowoleni i bardzo dobrze obsluzeni.Wiec bardzo polecam.W zakladzie Pani Oli wszystkie uslugi sa profeslionalnie wykonywane.Swiadczy to o duzej ilosci klijentow.Pani Ola na tyle lat pracy w swoim zawodzie sprawdza sie.Posiada profesjonalnych pracownikow ma pelne co do nich zaufanie.Sa tak samo swietni jak Pani Ola.Nie piszcie glupot bo to jest jeden z najlepszych zakladow pracujacych profesjonalnie w Pruszkowie z ktorych korzysta wiele klijentow.Tylko podziwiac Pania Ole bo jest jedynym wlascicielem ktory pracuje na rowni z swoimi pracownikami od rana do wieczora.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: elzbieta michowska dnia: 2014-02-11 20:25:10 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie p.Ola wielkie rozczarowanie.Przychodzę,któryś raz z rzędu i jestem zapisana na jedna i ta sama godzinę wraz z 3 innymi osobami.Pani Ola cały czas mówi,ze ma obsuwkę,czekam u niej często po pol godziny,a gdy (odczekam swoje)pasemka nakłada mi kto inny,farbę kto inny,głowę myje mi kto inny,pani Ola strzyże mnie 5 min a czesze mnie jeszcze kto inny.Pani Ola w ogóle nie zajmuje się klientem,nie wiem czy jest tak niezorganizowana czy co...ale dla mnie niepojęte.Nie będę więcej korzystała z jej usług....
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Gdy wrócilam z reklamacja i poprosiłam,zeby poprawila mi strzyzenie,to zrobila taka mine,ze mialam ochote wyjsc
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-29 07:31:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam salon Ola na Prusa. Pełen profesjonalizm pracowników i szefowej. Potrafią doradzić, dobrać kolor i fryzurę. Miła atmosfera, mozna pożartować, pośmiać się, poczuc się jak w domu i wypić dobra kawę. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadowolona dnia: 2013-06-20 22:20:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: serdzecznie polecam salon fryzjerski u Pani Oli.Co prawda jestem od niedawna jej klijentka,ale naprawde jestem bardzo zadowolona.Potrafi dobrze doradzic, strzyzenie i kolor rewelacja.Bardzo mila atmosfera.Teraz juz wiem ze bede tam ciagle zagladac bo jeszcze nigdy z zadnego zakladu nie wyszlam tak zadowolona jak od Pani Oli.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadowolona dnia: 2013-06-16 19:09:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. muszę szczerze przyznac iż Salon Fryzur Ola jest jednym z niewielu salonow gdzie czuje sie miła atmosfere od samych drzwi, obsługa pelen profesjonalizm, Zawsze służą pomocą doradza i zaproponują fryzurkę a zarazem jak pielegnować włosy. Uwazam ze salon jest naprawde super i szczerze go polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadowolona klientka dnia: 2013-06-14 08:45:53 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja niestety mam zastrzeżenia co do szefowej Oli. Wchodzi się do salony to pierwsze co robi Pani Ola-patrzy jak wyglądasz od dołu w góre, a z tego co wiem to salon fryzjerski nie jest od oceniania człowieka po jego ubiorze lub po tym jakie ma buty. A co do strzyżenia i pracowników nie mam zastrzeżeń.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Gal Anonim dnia: 2013-06-06 10:02:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: OLA JEST SUPER,JESTEM ZAWSZE ZADOWOLONA ,BOSKA OBSŁUGA.......POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: SUPER
Opinia dodana przez: EWA dnia: 2013-05-30 09:49:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług Pani Oli, jednak ceny kosmiczne!!! Stanowczo za wysokie!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Ja dnia: 2013-03-15 15:21:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja polecam pana Maćka,chodzę do niego już długo i zawsze jestem mile obsłużona,mam ciężkie włosy i jako jedyny fryzjer,u którego byłam nie marudził,że ich za dużo albo,że się ciężko modelują,po nim jednym nie wyglądam jak "Owca"
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2013-03-13 08:29:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam szefową Panią Olę, chodzę do niej od lat, czy to obcięcie włosów, farba i raz fryzura ślubna to zawsze wychodzę z salonu bardzo zadowolona. Pełny profesjonalizm i bardzo miła i sympatyczna obsługa. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2013-03-06 22:16:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług tego salonu :) i polecam go innym paniom :) na tyle lat co chodzę do tego salonu ani razu nie wyszłam z niego tak,aby być niezadowoloną
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: bea dnia: 2011-08-25 12:09:21 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przykro mi ale muszę wystawić negatywną opinię. Moja narzeczona poszła tylko skrócić włosy o ok. 2 cm, a Pan który ją ostrzygł skrócił o jakieś 15 cm. Mało tego, zrobił wielką "dziurę" w grzywce i teraz trzymamy kciuki żeby włosy odrosły, bo za miesiąc wesele.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Pan, który "zepsuł" grzywkę mojej narzeczonej nie dopuszczał wogóle myśli że to może być jego wina, a przecież nawet nie popatrzył na włosy.
Opinia dodana przez: klient dnia: 2011-06-22 18:24:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniała i fachowa obsługa polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Becia dnia: 2011-03-25 15:08:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jest super
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-02-03 14:17:08 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją