Opinie o Anette. Salon fryzjersko - kosmetyczny. Solarium. Toboła A. Lublin

Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Anette. Salon fryzjersko - kosmetyczny. Solarium. Toboła A.

Zawód: Fryzjer 
Adres: Lubelskie, 20-603 Lublin Wileńska 21a
Telefon: Fax: 0815251181
Adres e-mail: anetakiliamek(małpa)wp.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów

Ocena: 14% pozytywna 1x 6x

Jakość usług: 16% wysoka 1x 5x
Terminowość: 50% bez zastrzeżeń 3x 3x
Ceny usług: 0% niskie 4x 2x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 2665
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Anette. Salon fryzjersko - kosmetyczny. Solarium. Toboła A.

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To prawda Kolor wyszedl dobry Pani K zrozumiala moja prosbe o odcien ale obciecie jest tragiczne Zeby po calej dlugosci Trzy letnie dziecko by tak obcielo Dopiero po umyciu w domu widac kunszt tej Pani... Gdybym widziala rezultat w salonie w zyciu bym nie zaplacila Pokrecenie wlosow prostownica i wszystko ladnie bylo A nastepnego dnia szok i niedowierzanie jak mozna tak wlosy spierdzielic... Nie polecam Lepiej dac dziecku nożyczki Efekt bedzie taki sam Natomiast Pani Kasia powinna ograniczyc swoja prace w salonie do milej konwersacji z klientem albo do zamiatania włosów obcietych bynajmniej nie przez nia sama...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Edko dnia: 2016-02-06 19:16:44 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam... mam krótkie włosy dł ok 10 cm i poprosilam o sciecie 3 cm i zrobienie jakiejs fajnej, kobiecej fryzurki. Niestety, ta tempa blondynka najwyrazniej nie zrozumiala i na glowie zostawila mi doslownie 2 cm dl wlosow a do tego zostalam tak kobieco obcieta ze wyszlam z tego pseudo salonu jak "żołnierz" ! Schodzac z fotela tak bardzo chcialo mi sie plakac jak jeszcze nigdy ! Nie znam imienia tej blondynki ktora mnie obcinala, ale jedno wiem -pojecia do tego nie ma! nie pofatygowala sie nawet rzeby wlosy za uszami sciac nozyczkami, wszystko robila maszynka ktorej nie potrafila nawet normalnie trzymac bo najechala mi nia na ucho. Zapomnijcie tez o delikatnosci i uprzejmosci... ta pseudo fryzjerka patrzyla na mnie i traktowala mnie jak barana ktorego trzeba szybko obciaz bo przeciez kawa czeka! Wstyd mi wyjsc do ludzi a i czapki nie moge zalozyc bo mamy srodek lata. Nigdy w zyciu moje wlosy nie wygladaly gorzej! wszedzie tylko nie tam. Nie marnujcie zdrowia, czasu i pieniedzy. Nie warto!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: rozczarowana dnia: 2015-07-23 15:11:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam i kosmetyczkę (manicure hybrydowy) i fryzjera. W pełni profesjonalnie! Miła obsługa, praca wykonywana bardzo dokładnie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: M. dnia: 2013-09-22 21:29:27 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na paznokcie też nie polecam się tam wybierać pani która tam teraz pracuje - masakra akryl nie przetrwal tygodnia.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-26 18:04:01 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: tez tam nie polecam tej p. anki, kompletny brak profesjonalizmu, sciana wlosy tak jak jej sie podoba!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-12-17 21:09:51 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Totalny brak porozumienia z P. Ania, ktora tam pracuje. Dobrze wyjasnilam o jaka fryzure mi chodzi, a ta Pani zrobila tak jak jej sie podobalo mimo, ze nie prosilam o nic zaawansowanego!!! Cena nie jest adekwatna do uslugi.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-08-06 16:13:56 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pierwsza wizyta-czesanie na bal karnawałowy-prosiłam o nowoczesną fryzurę z podniesioną górą coś w stylu kobiecy irokez, dostałam loki na boczek-koszmar, druga wizyta malowanie włosów na ślub,prosiłam farbę w kolorze moich naturalnych włosów, po godzinie siedzenia z farbą włosy były matowe i zniszczone koszmar, przy okazji poprosiłam o regulacje brwi przy okazji Pani uszczkneła mi trochę skóry z powieki -koszmar NIE POLECAM !!!
Opinia dodana przez: dnia: 2009-09-27 15:17:22 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją