Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Baranowska Wioletta, Łysoniak Zyta. Fryzjerstwo

Zawód: Fryzjer 
Adres: Dolnośląskie, 58-100 Świdnica Komunardów 6
Telefon: 604799212
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów

Ocena: 33% pozytywna 2x 1x 4x

Jakość usług: 40% wysoka 2x 1x 3x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 1x 2x
Ceny usług: 25% niskie 1x 3x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 1668
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Baranowska Wioletta, Łysoniak Zyta. Fryzjerstwo

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Parę razy byłam u Pani Wioli na fryzurze weselnej i parę razy na strzyżeniu. Byłam baardzo zadowolona, zwłaszcza z fryzur weselnych. Niestety jak przyszło do mojego ślubu i poszłam na fryzurę próbną to Pani Wiola zrobiła mi jakiś własny pomysł, była w złym humorze, nie dało się w ogóle z nią porozmawiać, fatalną fryzurę mi zrobiła i skasowała 80zł (gdzie indziej zapłaciłam 60zł za 4 próbne fryzury). Mimo wcześniejszego zadowolenia, nie pójdę tam więcej
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Sylwia K. dnia: 2013-07-05 10:59:50 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję ale nie!!!Zniszczone włosy i potem dramat co dalej...Odradzam jeżeli chcecie mieć włosy do wyjścia a nie nosić beret przez kilka tygodni...
Opinia dodana przez: Miśka dnia: 2013-06-16 00:08:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na poczatku bylam nie zbyt zadowolona ale po tygodniu jak umylam 2 razy REWELAACJA!!! juz jestem 4 miesiace po strzyżeniu i włosy mi urosły szybko ale za to coraz lepiej sie ukladaja! musze przyjsc na ponowne strzyzenie bo juz sa za dlugie
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kaska dnia: 2013-02-03 22:33:47 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odradzam.Nie sugerujcie się dyplomami.Zostawicie pieniądze i niesmak wam pozostanie.Zepsuta fryzura a potem skakanie nad głową żeby na siłę poprawić...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Barbara Dolna dnia: 2011-10-23 17:27:12 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem mega niezadowolona zreszta tak samo jak moja mama. Otoz chcialam pasemka rude a wyszly lekko jasniejsze od naturalnych wogole nie zauwazylam roznicy w efekcie koncowym;/ Mimo ze dostalam 'palete z wlosami' i pokazalam jaki chce. Mojej mamie robila odrosty wczesniej mama robila u swojej fryzjerki i zamiast efektu tego co trzeba(blond) to wyszedl zolty!;/ Masakra jakas jak widac te dyplomy nie swiadcza o jakosci uslug;/ w dodatku zyta jest strasznie nachalna chcialam podciac to ta mi bez mojej wiedzy full serwis psika prostuje cos probuje ukladac gdzie ja mam proste wlosy a na dworze nie wspomne ale byl wiatr i deszcz i pieniadze w bloto!;/ Ostrzegam i NIE POLECAM jezeli chcecie wygladac
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2011-06-01 22:47:23 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A ja odradzam ten zakład.Po wyczynach fryzjerskich zostały mi łyse placki i spalone włosy.Potem dłłłługo włosy dochodziły do siebie.Bardzo pomogła mi potem pani fryzjerka z Grodzkiej.
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: Monika Dąbrowska. dnia: 2010-03-01 21:17:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam panią Zytę Łysoniak, PRAWDZIWY FACHOWIEC. Nigdy i nigdzie nie miałam tak dokładnie i profesjonalnie ostrzyżonych włosów. Staram się tam zawsze chodzić, gdy mi się nie uda i trafię do innego salonu, tutaj zawsze przyjeżdżam na poprawkę :-).
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2009-09-15 17:05:09 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją